Onze sportclubs

Aerobic w-o

Heb je zin om in een ongedwongen sfeer te werken aan je conditie? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. Elke maandag en elke woensdag, uitgezonderd in juli en augustus, ben je welkom voor een les body fit of aerobic.

Brussels international badmintonclub

De meest internationale badminton club uit de Vlaamse Badmintonliga met leden uit bijna 20 verschillende landen. Zowel jong als oud kunnen terecht bij BIBC.

Fit & gezond dames

De fitte dames turnen elke maandag van 20 uur tot 21 uur in de grote zaal van GC de Kam. Tijdens de trainingen komen er telkens verschillende oefeningen aan bod, gericht op het verbeteren van de lenigheid, kracht en stabilisatie.

Fit & gezond Heren

Iedere maandagavond van 20 tot 22 uur komen de heren van fit & gezond samen om in een ongedwongen sfeer aan de conditie te werken. De trainingen bestaan uit een  goede opwarming en een partij volleybal.

Kick off girls

KO Girls is een dameszaalvoetbalploeg die actief is in de competitie van het Liefhebbersverbond Meerbeek (LVZM).  De thuiswedstrijden gaan door op vrijdagavond van 20-21u in de gemeentelijke sporthal te Wezembeek-Oppem.

Okra sport

Wekelijks komen de leden van Okra Sport samen in Wezembeek-Oppem om te wandelen, fietsen en te petanquen.

Runningclub w-o

Elke zondagvoormiddag lopen de joggers in hun oranje met zwarte outfit,  langs verkeersluwe straten en paden door Wezembeek-Oppem tot Tervuren, Sterrebeek en Kraainem, onder begeleiding van een professionele coach of een paar ervaren joggers.

TC De Zavel

Bij TC De Zavel kan jong en oud terecht voor kwalitatieve tennislessen of om recreatief te spelen. De lessen gaan door op de gemeentelijke tennnisvelden aan de sporthal.

Marmot plus

ZVC Marmot plus is een veteranen ploeg, gericht op de iets oudere zaalvoetballer. Om de 2 weken spelen ze een vriendschappelijke wedstrijd op vrijdagavond in de sporthal van Wezembeek-Oppem.

Racing utax

Racing Utax is een zaalvoetbalclub uit Wezembeek-Oppem. Ze spelen in reeks Heren 1 van LVZM. Zondagavond om 19 uur spelen ze hun thuiswedstrijd in de sporthal van Wezembeek-Oppem.

Sluit Menu